Robotické bazénové vysávače Dolphin vhodné pre vinylové bazény

Vinylové bazénové fólie dodajú bazénu elegantný vzhľad, pri ich čistení je však dôležité myslieť na to, že sú chúlostivejšie ako jeho ostatné časti. Aby ste sa mohli spoľahnúť na bezproblémové čistenie, pripravili sme pre vás prehľad niektorých modelov robotických vysávačov, ktoré sú na tento povrch vhodné.

Bazénový vysávač na vinylový bazén

Domáci bazén je ideálnou voľbou pre každého, kto si chce vo svojej záhrade užívať viac ako len posedenie na terase, hojdačke či starostlivosť o rastliny v záhrade. Poskytne vám množstvo možností odpočinku aj zábavy. Mnohých však od jeho kúpy odrádza nutnosť pravidelného čistenia. O tú ale však môže postarať automatický bazénový vysávač.

V ponuke robotických vysávačov bazénov nájdete mnoho modelov. Ak hľadáte automatický bazénový vysávač na vinylový bazén, mal by mať špecifické funkcie, ktoré vinylovú fóliu ochránia. Iste by nemal používať výkonné čistiace funkcie, ktoré sú určené na drsnejšie povrchy. Naopak, zvolený robotický čistič bazéna by mal byť vhodný na chúlostivejší povrch. Vyberať môžete, napríklad, z nasledovných modelov Maytronics Dolphin:

Bazénový vysávač Maytronics Dolphin S100

Bazénový vysávač Maytronics Dolphin S100

Robotický bazénový vysávač Maytronics Dolphin S100 patrí medzi cenovo dostupné riešenia, pričom však ponúka vysokú efektivitu čistenia. Pokiaľ ide o údržbu vinylového bazéna, spoľahnúť sa môžete aj na dostatočnú jemnosť k jeho povrchu. Bazénový vysávač Maytronics Dolphin S100 je vhodný do dĺžky bazéna 10 m, ľahko sa s ním manipuluje a poskytuje úplné pokrytie bazéna vrátane vodnej linky.

Bazénový vysávač Maytronics Dolphin S200

Nízka hmotnosť, viacvrstvový filtračný systém na zachytávanie aj drobných nečistôt a efektívna navigácia v bazéne, ktorá sa postará o dôkladné vyčistenie jeho celého povrchu. To všetko ponúka robotický bazénový vysávač Maytronics Dolphin S200. Samozrejmosťou sú čistenie vodnej linky a aktívne kefy na efektívne odstránenie usadených rias a baktérií. Tento vysávač do bazéna je ideálny pre domáce bazény do 12 m.

Bazénový vysávač Maytronics Dolphin S200

Robotický vysávač bazénov Maytronics DOLPHIN SUPREME M6 (M600)

Robotický bazénový vysávač Maytronics DOLPHIN SUPREME M6 (M600) sa ľahko ovláda a s aplikáciou MyDolphin™ ho budete mať pod kontrolou aj pomocou telefónu. Má dve aktívne kefy a bez problémov si poradí s akýmkoľvek typom nečistôt od veľkých po malé. O výber vhodného čistiaceho cyklu sa postará zabudovaný mikroprocesor so samoprogramovacou schopnosťou. Disponuje tiež senzorom filtra, ktorý vás upozorní, keď ho bude potrebné vyčistiť. Vybrať si ho môžete na čistenie domáceho bazéna do 15 m.

Robotický vysávač bazénov Maytronics DOLPHIN SUPREME M7 (M700)

Robotický vysávač bazénov Maytronics DOLPHIN SUPREME M7 (M700)

Tento model osloví tých, ktorí hľadajú robotický bazénový vysávač s pokročilými funkciami. Robotický vysávač bazénov Maytronics DOLPHIN SUPREME M7 (M700) disponuje snímačom teploty vody a má 5-stupňový ukazovateľ stavu filtra. Má tiež výborný čistiaci výkon a iste vás poteší nízkou spotrebou energie. Samozrejmosťou je možnosť diaľkového ovládania cez mobilnú aplikáciu MyDolphin™. Vhodný je na čistenie domácich bazénov do 15 m.