Robotické bazénové vysávače Dolphin vás prekvapia možnosťami

Unavuje vás už zdĺhavé čistenie bazéna ručným vysávačom? Námahu vám ušetrí robotický vysávač do bazéna. Jednou zo značiek, ktoré ponúkajú vysokú kvalitu, je aj Dolphin. Čím vás robotické bazénové vysávače Dolphin zaujmú?

Robotické bazénové vysávače — viac ako pomocník pri starostlivosti o bazén

Letná sezóna sa pomaly rozbieha a bazén bude opäť potrebné často čistiť. Mnoho majiteľov bazénov preto hľadá spôsob, ako by mohli stráviť viac času kúpaním a menej starostlivosťou o čistotu bazéna a vody. Medzi najlepšie automatické čističe bazénov patria aj robotické bazénové vysávače Dolphin. Investícia do jedného z nich vám však prinesie viac ako ušetrený čas.

Dokonalá čistota bazéna vysávač Dolphin

Dokonalá čistota bazéna

Robotické bazénové vysávače Dolphin vyčistia dno bazéna, jeho steny aj vodnú linku. Očakávať môžete vysoký výkon, pričom vy nebudete musieť vynakladať žiadnu námahu. Starostlivosť o bazén je vďaka nim nenáročná a šetrí váš čas.

Automatický vysávač do bazéna Dolphin — jednoduchá obsluha

Výrobca kladie dôraz na jednoduchosť obsluhy. Automatický vysávač do bazéna Dolphin postačí len vybrať, zapojiť, vložiť do bazéna a zapnúť. Potom sa môžete pokojne venovať relaxu, práci alebo zábave. Keď sa vrátite, bazén bude dôkladne vyčistený. Samozrejmosťou je rýchle vypustenie vody, čo vám ušetrí námahu pri vyťahovaní vysávača.

Energetická úspornosť

Robotické bazénové vysávače Dolphin minimalizujú spotrebu energie. Inteligentný systém mapovania šetrí pomocou výberu najefektívnejšieho spôsobu čistenia aj čas. Váš bazén tak bude čistý rýchlejšie ako pri ručnom čistení a budete ho môcť skôr opäť využívať.

Voda bez uvoľnených nečistôt

Automatický vysávač do bazéna Dolphin vyčistí vodnú linku, dno, steny, schody aj rohy bazéna, pričom ich zbaví rias aj baktérií. Všetky uvoľnené nečistoty sa pomocou nasávania vody dostávajú do filtračného koša. V ňom zostávajú zachytené, takže sa neuvoľňujú späť. Filter potom stačí vysypať a umyť prúdom vody.

Šetrí spotrebu prípravkov na úpravu vody

Menej nečistôt znamená aj menej času a financií, ktoré by bolo bez pravidelného čistenia bazéna potrebné vynakladať na úpravu vody. Vaše náklady na bazénovú chémiu budú preto nižšie.

Robotické bazénové vysávače Dolphin Liberty

Moderné funkcie pre ešte viac pohodlia

Vysávače do bazéna Dolphin prinášajú viacero funkcií, ktoré vám starostlivosť o bazén spríjemnia ešte viac. Množstvo funkcií závisí od zvoleného modelu.

Bezkáblové bazénové vysávače — počas práce v bazéne nie je potrebný kábel. Robotické bazénové vysávače Dolphin Liberty navyše využívajú indukčné nabíjanie.

Ovládanie na diaľku — k dispozícii je mobilná aplikácia MyDolphin™ Plus, pomocou ktorej môžete ovládať vysávač do bazéna ešte pohodlnejšie. Nastaviť sa dá aj pravidelná údržba v stanovenom čase a mód čistenia.

Inteligentná navigácia — nachádzajú sa vo vode zabudnuté hračky alebo iné prekážky? Vysávač do bazéna ich obíde vďaka inteligentnej navigácii.

Volič čistiacich cyklov — umožňuje vybrať si, či chcete čistiť iba dno alebo dno a boky bazéna.

Otočný čap Swivel — ak si zvolíte model napájaný elektrickým káblom, Swivel zabráni jeho zamotaniu.

Indikátor plného vrecka — táto funkcia vás upozorní na plné vrecko na nečistoty.

Oslovili vás výhody, ktoré prinášajú robotické bazénové vysávače Dolphin? Pri výbere nezabudnite zohľadniť veľkosť vášho bazéna a všetky požadované parametre.